Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul Aromastyle.ro este proprietate a firmei Sc Aroma Style SRL  cu sediul in Bucuresti, str Valea Ialomitei nr 4 , Bl C11, Ap 18 , sector 6, Cui: 33672130, J40/11670/2014. Ne puteti contacta la una din datele de contact aflate la pagina de  contact

 Cum cumpar:

Se aleg produsele din magazin, se adauga in carucior, apoi se finalizeaza comanda. Veti fi contactati in cel mai scurt timp posibil pentru confirmare si alte detalii legate de livrare.

sau

Ne puteti contacta telefonic, prin SMS sau prin mail, unde ne puteti lasa o comanda. Veti fi contactati in cel mai scurt timp posibil pentru confirmare si alte detalii legate de livrare.

Cum platesc :

Plata se face la livrare sau in cont bancar .

Livrare :

Livrarea se face prin curier contra cost (sau gratuit in cazul in care comanda este peste 100 lei) sau direct (si gratuit) pentru Bucuresti. Puteti verifica produsele la primire iar daca nu sunteti multumiti de ele din orice motiv le puteti returna fara nici un cost.

Politica de returnare a produselor:

Produsele pot fi returnate in termen de 10 zile lucratoare daca sunt insotite de factura iar ambalajul este intact, indiferent de motiv (pentru produsele nealimentare). In cazul produselor alimentare vidate sau nevidate  acestea trebuie sa fie in aceleasi conditii ca in momentul livrarii (ambalaj nedesfacut). Toate costurile de returnare vor fi suportate de catre client.